Eleganta pe care ti-o poti permite!

play |
| stop

Hotel "Colina Grande"

      Îmbinarea stilului clasic cu cel modern, eleganţa cu rafinamentul şi bunul gust, serviciile de calitate şi profesionalismul, amabilitatea personalui şi devotamentul faţă de clienţi pot face ca hotelul "Colina Grande" să devină locul de referinţă pentru cazare a beneficiarilor individuali, aflaţi în tranzit sau grupuri în circuit, dar mai ales pentru cazare pe termen scurt, mediu şi lung al angajaţilor, colaboratorilor şi partenerilor de business ai companiilor care îşi desfaşoară activitatea pe raza municipilui Ploieşti şi zona Valea Călugărească – Urlaţi (Prahova).
     Hotel “Colina Grande” face parte din categoria hotelurilor de 2*, fiind conceput pentru a oferi un confort de 3 stele clienților săi. Camerele mari, mobilate și decorate într-un stil original, permit folosirea ideală a spațiului. Culorile calde care învăluie spațiul creează o atmosferă primitoare.
     Elegant mobilat, hotelul vă pune la dispoziție 14 camere de 2 persoane și 4 camere triple dotate cu grupuri sanitare proprii, cabine de duș, uscător de păr, frigider dotat cu minibar, televizor (cablu), aer condiționat, telefon internațional, internet wireless, etc.

     PRETURI:

  • Camera single      80lei / noapte
  • Camera dubla      95lei / noapte
  • Camera tripla     120lei / noapte

     * Preturile includ micul dejun. Preturile nu includ taxa hoteliera.
@ Colina Grande 2014

like us on